Nyíltan vagy holtan?

Nyíltan vagy holtan?

2014-ben ott tartunk, hogy az Open Source a vállalati informatika megkerülhetetlen része, hiszen olyan „trendi” területeken jelenti az innováció vezérlő lángoszlopát, mint a felhő, a Big Data, a mobil alkalmazások, a vállalati mobilitás, az online oktatás vagy az alkalmazások integrációja. Az idén 45 éves Computerworld 2014-es Open Source konferenciája a legforróbb trendekről szóló előadások, esettanulmányok mellett kiváló lehetőséget termet, hogy megismerkedjen és eszmét cseréljen azokkal, akik a legújabb technológiákat fejlesztik vagy vezetik be éppen.

Az Open Source mára megkerülhetetlenné vált a vállalatoknál és az üzleti rétegben egyaránt, ahogy egyre több és több szervezet tapasztalja az előnyeit – többek között a sebességet, hatékonyságot és a költségmegtakarítást.

Az idén 45 éves Computerworld által rendezett Open Source konferencia ezért nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megtudja, miképpen lehet a nyílt forráskód előnyeit kiaknázni, miközben kapcsolatot építhet azokkal az emberekkel, akik a legfrissebb technológiákat fejlesztik és a legújabb megoldásokat alkalmazzák. Ehhez az alábbi témákat járjuk körbe:
- Felhő: a nyílt forráskód és a felhő kapcsolata
- Big data: nyílt válasz a nagy adat kihívása
- Mobil: nyílt megoldás a mindenütt jelenlévő konnektivitás kihívásaira
- Államigazgatás: nyílt alkalmazások a jobb ügyfélkezeléshez
- Oktatás: a legsikeresebb megoldások kiaknázásának lehetőségei

Az idén 45 éves Computerworld 2014-es Open Source konferenciája kiváló lehetőséget biztosít azoknak a hazai szakembereknek az elérésére, akik a nyílt forráskóddal kapcsolatos döntések meghozatalában vagy előkészítésében vesznek részt.